SUUNNITELMISSA VIRKISTYSPÄIVÄ HELSINKI, ESPOO, LOHJA / UUSIMAA -ALUEELLA?

Järjestetään yrityksellenne huikea luonnonläheinen virkistyspäivä luonnonhelmassa, jossa ilma virtaa ja kaikille tulee virtaa. Jos, yrityksenne on Helsinki, Espoo, Lohja tai Uusimaa -alueella on Lohjanjärvelle lyhyt matka ja hyvät kulkuyhteydet julkisella liikenteellä.

Lähde työporukkasi kanssa kokemaan aitoa luontoa ja yhdessä tekemistä tavalla, joka on jo vuosisatoja yhdistänyt ihmisiä toisiinsa.

Järjestämme virkistyspäivät niin, että vasta-alkajalla ja kokeneemmallakin konkarilla on hauskaa yhdessä muiden kanssa. Opastamme teidät nykyajan jigikalastuksen tai uistelun kalastustekniikoihin, jota voi hyödyntää myös normaalissa elämässä myöhemmin ja opettaa vaikka pojalle tai tyttärelle kotona.

Virkistyspäivän aktiviteetit

Saatat ajatella, että virkistypäivä on pelkästään kalastelua. Virkistyspäivään voi sisältyä myös paljon muuta! Voimme järjestää yrityksellenne myös muuta tekemistä esim. flyboarding, suppailu, purjeveneily, jääkiekko, pakopelit, frisbeegolf, vesiskootterit, ym. Käytännössä kaikki Kisakallion ja Lohja Spa & Resort palvelut onnistuvat myös samasta paikasta. Eikä upeita saunatiloja sovi unohtaa kummassakaan paikassa.

Mukavuus varoitus!

Ryhmäläiset saattavat innostua kalastamisesta jopa niin paljon, että siitä tulee armas harrastus. Kalastus on nimittäin aika koukuttava ja rentouttava harrastus kaikenikäisille.

Virkistyspäivät järjestämme yhteistyössä Lohjan Spa & Resortin ja Kisakallion kanssa. Lohja Spa & Resortista löytyy edustava tila modernilla varustuksella 14-16 henkilön kokouksiin. Kisakalliolla kokoustilat ja Villat. TheraFishin esteettömällä lautalla kalastaa tekniikasta riippuen 6-8 henkilöä samanaikaisesti. Isompien ryhmien kalastusmatkalle lähtevät mukaan lisäoppaat sekä veneet.

Palvelumme sisältävät
Oppaan, opastuksen, kalastusveneen ja bensiinit matka ajaksi. Kalastusvälineet, pelastautumisvälineet, kahvit. Tarvittaessa myös kalastontonhoito maksun (ent. kalastuslupamaksut) maksut 6€/vrk/henkilö.
(+65 / alle 15 vuotiaat eivät tarvitse kalastonhoitomaksua, 18-64 vuotiaiden tulee suorittaa kalastonhoitomaksu.)

Kun kala nappaa – Mitäs sitten?

Jos Ahti on armollinen, valikoimme saaliin vastuullisen kalastuksen periaatteiden mukaisesti. Kalat voidaan esikäsitellä mukaan. Omat kylmälaukut voi ottaa mukaan jos haluaa ottaa kalaa mukaan kotiin tai toimipisteelle.

Lähdöt pääosin osoitteesta Liesaarenkatu 2 – 08100 Lohja tai yhteistyökumppaneidemme laitureista (Lohja Spa & Resort, Kisakallio). Mutta voimme tulla nappaamaan myös muualta järven sallimissa rajoissa luonnollisesti. Jos tarvitset erillistä kuljetusta. Ota yhteyttä autamme mielellämme!

HOX! Veneemme on esteetön – Pyörätuolipaikat
Veneemme on esteetön, joten veneelle pääsee hyvin myös pyörätuolilla. Veneesemme mahtuu 2 pyörätuolia kerrallaan. Pyörätuolipaikasta tulee ilmoittaa aina erikseen.

Haluaisitko tarjouksen?

Suunnitellaan yhdessä virkistyspäivä!

Meillä on paljon kokemusta virkistyspäivien järjestämisestä, joten autamme mielellämme virkistyspäivänne suunnittelussa. Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä juuri teidän näköisenne päivä josta tiimi puhuu vielä pitkään!

Pyydä tarjous info@therafish.fi tai täytä yhteydenottolomake ohessa jolloin voimme aloittaa virkistyspäivän järjestämisen!