SUUNNITELMISSA SYNTYMÄPÄIVÄ, POLTTARIT TAI LOMAREISSU HELSINKI, ESPOO, LOHJA, UUSIMAA -ALUEELLA?

Järjestetään unohtumaton kokemus syntymäpäiviin, polttareihin tai vaikkapa lomareissulle. Jos, olette Helsinki, Espoo, Lohja tai Uusimaa -alueella, on Lohjanjärvelle lyhyt, alle tunnin matka. Voitte tulla paikalle omalla autolla sekä julkiset kulkuyhteydet toimivat pääkaupunkiseudulta hyvin.

Lähde ystäviesi, perheesi tai juhlaseurueesi kanssa kokemaan unohtumattomin seikkailupäivä järvellä ja yhdessä tekemistä tavalla, joka on jo vuosisatoja yhdistänyt ihmisiä toisiinsa. Vesillä kun ollaan niin juttu luistaa ja pääsette rakentamaan kokemuksen jälkeen tarinoita, joita voitte vielä vuosia kertoa yhdessä!

Kalastus on mielekäs kokemus monille. Niin vasta-alkajalla ja kokeneemmallakin konkarilla, on hauskaa yhdessä muiden kanssa. Opastamme teidät nykyajan jigikalastuksen tai uistelun kalastustekniikoihin, jota voi hyödyntää myös normaalissa elämässä myöhemmin ja opettaa vaikka pojalle, tyttärelle, vaimolle, sedälle tai tädille kotona.

Saatat ajatella, että syntymäpäivät, polttarit tai lomamatkat voi olla pelkästään kalastelua. Päiviin voi sisältyä myös paljon muuta! Voimme järjestää teille myös muuta tekemistä esim. flyboarding, suppailu, purjeveneily, jääkiekko, pakopelit järvellä, frisbeegolf, vesiskootterit. Käytännössä kaikki Kisakallion ja Lohja Spa & Resort palvelut onnistuvat myös samasta paikasta.

Mukavuus varoitus!
Ryhmäläiset saattavat innostua kalastamisesta jopa niin paljon, että siitä tulee armas harrastus. Kalastus on nimittäin aika koukuttava ja rentouttava harrastus kaikenikäisille.

Saunatilat ja ruokailu

Saunatilat ja ruokailut järjestämme yhteistyössä Lohjan Spa & Resortin sekä Kisakallion kanssa. Lohjanjärven palveluita: Lakeside Cafe, Lauttaravintola Kaljaasi, Cafe Aurlahti.

Erikoisuutena:
Retkiruokailu laavulla. Sesongin mukaan vaihtuvat tarjoilut ja kysymällä saa myös erikoisempaa ruokaa. Pyynnöstä voidaan paikalle tilata myös huippuravintolasta kokki paikalle. Kysy lisää!

Kuinka monta mahtuu samaan aikaan veneeseen?

TheraFishin esteettömällä lautalla kalastaa tekniikasta riippuen 6-8 henkilöä samanaikaisesti. Isompien ryhmien kalastusmatkalle lähtevät mukaan lisäoppaat sekä veneet. Isommat ryhmät ovat alaamme, joten älkää pelkää kysyä!

Palvelumme sisältävät
Oppaan, opastuksen, kalastusveneen ja bensiinit matka ajaksi. Kalastusvälineet, pelastautumisvälineet, kahvit. Tarvittaessa myös kalastontonhoito maksun (ent. kalastuslupamaksut) maksut 6€/vrk/henkilö (+65 / alle 15 ei tarvitse maksaa kalastonhoitomaksua, 18-64 vuotiaat tulee kalastonhoitomaksu olla suoritettuna).

Kun kala nappaa – Mitäs sitten?

Jos Ahti on armollinen, valikoimme saaliin vastuullisen kalastuksen periaatteiden mukaisesti. Kalat voidaan esikäsitellä mukaan. Omat kylmälaukut voi ottaa mukaan jos haluaa ottaa kalaa mukaan kotiin tai toimipisteelle.

Lähdöt pääosin osoitteesta Liesaarenkatu 2 – 08100 Lohja tai yhteistyökumppaneidemme laitureista (Lohja Spa & Resort, Kisakallio). Mutta voimme tulla nappaamaan myös muualta järven sallimissa rajoissa luonnollisesti. Jos tarvitset erillistä kuljetusta. Ota yhteyttä autamme mielellämme!

HOX! Veneemme on esteetön – Pyörätuolipaikat

Veneemme on esteetön, joten veneelle pääsee hyvin myös pyörätuolilla. Veneesemme mahtuu 2 pyörätuolia kerrallaan. Pyörätuolipaikasta tulee ilmoittaa aina erikseen.

Haluaisitko tarjouksen?

Suunnitellaan yhdessä syntymäpäivät, polttarit tai lomareissu!

Meillä on paljon kokemusta virkistyspäivien järjestämisestä, joten autamme mielellämme päivänne suunnittelussa. Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä juuri teidän näköisenne päivä josta tiimi puhuu vielä pitkään!

Pyydä tarjous info@therafish.fi tai täytä yhteydenottolomake ohessa jolloin voimme aloittaa päivän järjestämisen!