SUUNNITELMISSA KALASTUMATKA TAI ELÄMYSMATKA HELSINKI, ESPOO, LOHJA, UUSIMAA -ALUEELLA?

Suunnitelmissa uniikki kalastusmatka, josta saa elämyksiä? Jos näin on, niin olet oikeassa paikassa! Olemme kokenut kalastusmatkojen järjestäjä ja yksikään kalastusmatka ei ole samanlainen. Kalastusvälineet ja tekniikat ovat muuttuneet aikojen saatossa, ja pääsetkin tutustumaan nykytekniikkaan veneessämme opastetusti. Opastamme sinut ja ystäväsi kalastuksen pariin henkilökohtaisesti ja tavalla, jonka tulette muistamaan vielä vuodenkin päästä!

All Inclusive kalastus on elämys. Kun tähän vielä pistetään veneeseen ripauksena samanhenkiset ihmiset, tulee kalastusmatkasta – elämysmatka. Järjestämme viikoittain kalastusreissuja (mm. Jigikalastusilta) mihin voit ilmoittautua, vaikka yksin. Lähdetään porukalla kalaan!

Tarvitseeko minun osata kalastaa?

Ei tarvitse. Kalastusmatkoille voi tulla niin aloittelija kuin kokenutkin kalastuskonkari – aktiiviharrastaja. Autamme sinut alkuun ja kehittämään omaa osaamistasi onnistuaksesi lukemaan muuttuvia tilanteita ja olosuhteita entistäkin paremmin.

Voit katsoa seuraavat kalastusreissut tästä:

Palvelumme sisältävät

Oppaan, opastuksen, kalastusveneen ja bensiinit matka ajaksi. Kalastusvälineet, pelastautumisvälineet, kahvit. Tarvittaessa myös kalastontonhoito maksun (ent. kalastuslupamaksut) maksut 6€/vrk/henkilö. (+65 / alle 15 vuotiaat voivat suorittaa vapaaehtoisen kalastonhoitomaksun. 18-64 vuotiailla tulee olla suoritettuna kalastonhoitomaksu.)

Kun kala nappaa – Mitäs sitten?

Jos Ahti on armollinen, valikoimme saaliin vastuullisen kalastuksen periaatteiden mukaisesti. Kalat voidaan esikäsitellä mukaan. Omat kylmälaukut voi ottaa mukaan jos haluaa ottaa kalaa mukaan kotiin tai toimipisteelle.

Lähdöt pääosin osoitteesta Liesaarenkatu 2 – 08100 Lohja tai yhteistyökumppaneidemme laitureista (Lohja Spa & Resort, Kisakallio). Mutta voimme tulla nappaamaan myös muualta järven sallimissa rajoissa luonnollisesti. Jos tarvitset erillistä kuljetusta. Ota yhteyttä autamme mielellämme!

HOX! Veneemme on esteetön – Pyörätuolipaikat
Veneemme on esteetön, joten veneelle pääsee hyvin myös pyörätuolilla. Veneesemme mahtuu 2 pyörätuolia kerrallaan. Pyörätuolipaikasta tulee ilmoittaa aina erikseen.

Haluaisitko tarjouksen?

SUUNNITELLAAN YHDESSÄ KALASTUSMATKA, ELÄMYS JOKA EI UNOHDU!

Meillä on paljon kokemusta virkistyspäivien järjestämisestä, joten autamme mielellämme kalastusmatkan suunnittelussa. Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä juuri teidän näköisenne päivä josta tiimi puhuu vielä pitkään!

Pyydä tarjous info@therafish.fi tai täytä yhteydenottolomake ohessa jolloin voimme aloittaa elämysmatkan järjestämisen!