SUUNNITELMISSA VIRKISTYSPÄIVÄ, LIIKETAPAAMINEN TAI KOKOUS HELSINKI, ESPOO, LOHJA / UUSIMAA -ALUEELLA?

Liiketapaamiset

Oletko etsimässä ideoita virkistyspäivään, liiketapaamiseen tai kokoukselle asiakkaasi kanssa? Sesongin mukaisen opastetun kalastuksen ohessa on hyvä boogie ja rentoa meininkiä potentiaalisen asiakkaan kanssa. Täyden palvelun kalastuspäivän jälkeen yhteistyö taattu moneksi vuodeksi. Olemme järjestäneet lukuisia liiketapaamisia Lohjanjärvellä. Tuo asiakkaasi mukaan unohtumattomalle matkalle, jossa voitte samalla oppia myös uutta!

Kokouksiin ja liiketapaamisiin voidaan yhdistää maistuvia kokemuksia ja palveluita, kuten oppaan erälounaat tai PREMIUM tason kokki, joka valmistaa ruuat paikan päällä laavulla. Jos, et halua koko päivää käyttää kalastamisen parissa voimme myös järjestää liiketapaamiseen sinulle ja asiakkaallesi mm. flyboardingia, suppailua tai vesiskootterit, jolla vauhdin hurmaa pääsee kokemaan. 

Kovan kalastuspäivän jälkeen useimmille maistuu myös sauna, ja yhteistyökumppaneidemme saunoihin onkin monet ryhmät vuosien varrella saatettu. Ota yhteyttä, jos mielessäsi on liiketapaamisen järjestäminen ja haluat yksilöllisen tarjouksen.

Kokoukset

Kokoukset järjestämme yhteistyössä Lohjan Spa & Resortin sekä Kisakallion kanssa. Lohja Spa & Resortista löytyy edustava tila modernilla varustuksella 14-16 henkilön kokouksiin. Kisakalliolla kokoustilat ja Villat. TheraFishin esteettömällä lautalla kalastaa tekniikasta riippuen 6-8 henkilöä samanaikaisesti. Isompien ryhmien kalastusmatkalle lähtevät mukaan lisäoppaat sekä veneet. 10 hengen ryhmät järjestyvät 2 veneellä.

Palvelumme sis.:

Oppaan, opastuksen, kalastus- ja pelastautumisvälineet, kalastusveneen ja bensiinit matkan ajaksi. Tarvittaessa järjestämme asiakkaillemme kalastonhoitomaksun (ent. kalastuslupamaksut) maksut 6€/vrk/henkilö.

Haluaisitko tarjouksen?

Suunnitellaan yhdessä diilit kuntoon!

Meillä on paljon kokemusta liiketapaamisten ja kokouksien järjestämisestä, joten autamme mielellämme päivän suunnittelussa. Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä juuri teidän näköisenne päivä, josta tarinoita jää elämään pitkäksi aikaa!

Pyydä tarjous info@therafish.fi tai täytä yhteydenottolomake ohessa jolloin voimme aloittaa liiketapaamisen / kokouksen järjestämisen!